Wil je een duidelijke website offerte waarbij er geen addertjes onder het gras zitten? Mijn website offerte geeft je een vast tarief zodat je precies weet hoeveel jouw website gaat kosten. Daarnaast is de website offerte 100% vrijblijvend: je zit nergens aan vast! Het tarief is all-in: zowel de bouw, het design als het vullen van de website zit inbegrepen in de prijs. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat er later geen extra kosten op je dak komen.

Website offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een website offerte aan te vragen. Na je verzending ontvang je via e-mail een vragenlijst zodat ik meer te weten kom over de eisen van je website. Op basis hiervan kan ik een offerte voor je maken. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte voorstel.

  Naam *

  Emailadres *

  Wil je een offerte voor een website of webshop?
  WebsiteWebshop

  Extra informatie

  Een duidelijke website offerte

  Op de offerte staat precies vermeld wat de eenmalige en periodieke kosten zijn.
  Periodieke kosten kunnen zijn:

  • Een onderhoudsabonnement (maandelijks): wil je je website laten onderhouden? Dat kan. Bekijk mijn onderhoudsabonnementen.
  • Hosting incl. domeinnaam (jaarlijks): wil je je website bij mij hosten? Je krijgt er een gratis domeinnaam bij! Bekijk de hosting pakketten.

  Ik bied een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat wanneer je niet tevreden bent met je website, je niets hoeft te betalen (behalve eventuele kosten voor het aanschaffen van bepaalde software).

  Wat is de prijs van een website?

  Het tarief hangt van verschillende factoren af. De functionaliteiten die de website moet hebben en het design spelen hierbij een belangrijke rol. Alle websites die ik bouw zijn responsive en worden geleverd met het beheersysteem WordPress waardoor je je website ook zelf kunt onderhouden. Voor een idee van de tarieven kun je kijken op mijn tarieven pagina.