Hoi, ik ben Rachelle! Blok Webdesign is opgericht in 2013 door mij, Rachelle Blok. Ik heb een grote passie voor het bouwen van strakke websites die je zelf eenvoudig kunt onderhouden. Ik probeer mij te onderscheiden door niet alleen een professionele website te bouwen, maar er ook voor te zorgen dat de website klanten oplevert. Dat is ten slotte het belangrijkste doel van je website. Ik vind het belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren en daarbij een professionele website te ontwikkelen die aan deze wensen voldoet. Ik ga nauwkeurig te werk, ik betrek de klant bij het proces en ik vind het belangrijk om goed contact te hebben met de klant.
Daarnaast bied ik een aantal aanvullende diensten aan zoals website onderhoud en hosting. Ook kan ik je helpen met online marketing en e-mail marketing zodat je beter zichtbaar bent voor potentiële klanten en een band opbouwt met je websitebezoekers.

Rachelle Blok BlokWebdesign
In 2013 heb ik besloten om Blok Webdesign op te richten. Ik ben altijd al bezig geweest met computers en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Daarnaast ben ik erg leergierig en daarom besloot ik mij te verdiepen in het bouwen van websites. Wat begon met een aantal simpele statische websites is uitgegroeid tot geavanceerde websites die ik bouw met het beheersysteem WordPress. Éen van de voordelen van WordPress is dat je eenvoudig extra functionaliteiten kunt toevoegen aan je website. Daardoor zijn er erg veel mogelijkheden en doorloopt iedere website weer een ander proces. Het leuke van websites bouwen is dat geen enkele website hetzelfde is. Iedere website heeft andere wensen en hoort bij een ander bedrijf. Mijn doel is om de website zo goed mogelijk bij het karakter van het bedrijf te laten aansluiten. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden is met de website en dat de website ook daadwerkelijk waarde toevoegt aan het bedrijf. Het is daarom ook belangrijk dat een website zorgt voor meer klanten.”