Blok Webdesign Rotterdam ontwerpt en bouwt websites in de omgeving van Rotterdam. Webdesign betekent niet alleen dat het ontwerp er goed uit ziet, de website moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Dit betekent dat er op de pagina een duidelijke structuur aanwezig is zodat de bezoeker snel de informatie kan vinden waar hij naar op zoek is. De website moet ook goed leesbaar zijn op verschillende apparaten zoals een smartphone, tablet of desktop monitor. Ik garandeer dat iedere website die ik bouw goed leesbaar zal zijn op meerdere apparaten.

Webdesign Rotterdam - Blok Webdesign

Webdesign Rotterdam: de juiste mentaliteit

De Rotterdamse mentaliteit is: mouwen opstropen, schouders eronder, niet zeiken. Daar sta ik 100% achter. Ik ga hard aan de slag met het bouwen van je website net zolang totdat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Een website is het visitekaartje van je bedrijf en daarom probeer ik altijd jouw huisstijl te verwerken in het ontwerp van de website. Iedere website verdient een persoonlijke, unieke uitstraling. Daarom wordt het ontwerp van iedere website op maat gemaakt.

Een typische Rotterdamse uitdrukking is: afspraken zijn er om nagekomen te worden. Deze uitdrukking voer ik door in de berekening van het tarief van je website. Blok Webdesign spreekt van tevoren met jou een vaste prijs af voor je website. Bij mij zitten er geen addertjes onder het gras: ik houd me aan de prijs die ik met je heb afgesproken. Ook als je in eerste instantie niet tevreden bent over het ontwerp van je website.

Neem contact op met Blok Webdesign Rotterdam

Ben je op zoek naar een Rotterdams webdesign? Woon je in de buurt van Rotterdam en wil je een website laten maken? Neem dan contact op met Blok Webdesign Rotterdam. Dan kan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek regelen. In dit gesprek zal ik informatie verzamelen over je bedrijf zodat ik nog beter kan inspelen op de doelstellingen en het karakter van je bedrijf. Woon je niet in de buurt van Rotterdam? Ook dan is het mogelijk een website voor je te bouwen aangezien het contact ook digitaal kan verlopen.

Wil je een inschatting van het tarief ontvangen?

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen