Website laten maken in de omgeving van Rotterdam

Wil jij een website laten maken in de omgeving Rotterdam? Blok Webdesign is gevestigd in de omgeving Rotterdam en kan een professionele en gebruiksvriendelijke website voor je maken.
Ik bouw je website met een beheersysteem zodat je de website later zelf makkelijk kunt onderhouden en beheren.

Website laten maken Rotterdam - Blok Webdesign

Daarnaast biedt ik nog aanvullende diensten. Zo kun je bij mij ook je hosting en domeinnaam onderbrengen. Ik heb een eigen server waardoor je website snel laadt, er automatisch externe back-ups worden gemaakt, je een eigen e-mailadres kunt aanmaken en kunt rekenen op een goede service.

Ook kun je mij inzetten als technisch Virtual Assistant. Heb je geen zin om je social media accounts te onderhouden? Heb je geen tijd om je website up-to-date te houden of wil je misschien adverteren via Facebook en Google Adwords? Deze taken kun je aan mij overdragen zodat je zelf meer tijd hebt voor wat je echt leuk vindt.
Wil je mij regelmatig inzetten? Dan kun je ook eens kijken naar mijn onderhoudsabonnementen.

Responsive website laten bouwen in WordPress

Ik bouw alle websites in het beheersysteem WordPress. Dit beheersysteem is één van de populairste systemen ter wereld. Hiermee kun je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen plaatsen op je website. Ook zijn alle websites die ik bouw responsive. Dat wil zeggen dat de website goed leesbaar is op verschillende apparaten zoals mobiel, tablet en desktop.

Klanten in omgeving Rotterdam

Meerdere bedrijven uit de omgeving Rotterdam hebben al een website laten maken door Blok Webdesign. Bekijk het portfolio voor een aantal van mijn klanten. We hebben ook klanten uit Leiden, Oud-Beijerland, Eindhoven, Zwijndrecht en Den Haag.

Webdesigner in Rotterdam

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven waarbij je een website kunt laten bouwen. Waarom zou je kiezen voor Blok Webdesign?
Bij mij kun je rekenen op goed contact, snelle service, nauwkeurig werk en een goede uitstraling van de website.
Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor aanvullende diensten zoals onderhoud, e-mail marketing, online marketing en social media beheer.
Ik denk altijd mee over het doel van je website zodat je website daadwerkelijk nieuwe klanten op zal leveren en niet alleen dient als visitekaartje.

Website laten maken maar niet in de buurt van Rotterdam?

Wil je een website laten maken maar kom je niet uit de buurt van Rotterdam? Ook dan kun je terecht bij Blok Webdesign.
Ik ben goed bereikbaar via e-mail en telefoon (ik geef altijd een snelle reactie) en we kunnen alle belangrijke zaken via deze communicatie mogelijkheden bespreken.
Er zijn al veel ondernemers geweest waarbij het contact alleen per e-mail verliep en dat is altijd heel goed verlopen.